Live Foyn Friis med venner!

Julejazz-konsert med mat på Café Caravelle 3 desember kl. 1900

Første gang Live med venner holdt julekonsert var det på Asker Jazzklubb i 2009, med blåserekke og en herlig samling musikere. Andre året var det på intet mindre enn Fasching Jazzklubb i Stockholm, med svenske musikere fra Küngliga Musikhögskolan. Siden dette prosjektet så dagens lys, har hun holdt julekonserter i inn og utland hvert år, i blant annet Danmark, Norge og Sverige. Og utgitt musikk til TV2’s Julekalender ‘TINKA’s Juleeventyr’, sluppet låta ‘Denne Julen’, og julealbumet ‘Værfast’ med Thomas Torstrup , hvor ‘I’ll be home for Christmas’ har havnet på et Japansk plateselskap og er utgitt på en samleplate med julemusikk, og hyppig spilt i radio. I år kommer hun til Café Caravelle med et knippe av de mest swingende musikerne du kan tenke deg!

Live og bandet har latt seg inspirere av album som Dianne Reeves Christmas Album, Frank Sinatra’s Christmas Album, Have Yourself a Jazzy Little Christmas, og spiller også noen norske juleklassikere i spenstige, gøyale arr.

De inviterer deg og dine til et flott og deilig juleshow, med humør, tøys og julestemning, med både gamle klassikere og nye innslag.

Kanskje vanker det til og med en liten julelåt skrevet av Live selv?

Håper vi sees der, da skal vi kose oss gløgg!

Besetning

Live Foyn Friis – vokal

Bård Helgerud – gitar

Rodrigo Villagra – bass

Erik Jøkling – trommer